Utopia logikai társasjáték

Raktárkészlet: NINCS
Utopia logikai társasjáték

Épül Utópia, az ideális város. Mint a projekt fő építészének az a feladatod, hogy megtaláld a város épületeinek legmegfelelőbb helyét. Az épületek közti harmónia megteremtésével Utopia is felépülhet. Helyezd el valamennyi felhőkarcolót a város 16 telkére úgy, hogy a tervrajzoknak megfelelően álljanak az épületek. Válassz egy építési területet a városban, és helyezd el a kész épületeket a tervrajz szerint a terepasztalon.

4 890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A tornyokat méret és szín szerint 4 csoportba válogathatjuk, amiket egy 4x4-es felosztású területre kell lehelyezni. Az Utópia megépítéséről szóló 50 tervet kivitelezésük szerint két részre osztottuk: az Első fázisra és a Második fázisra. Mindkét szintnek 5 különböző nehézségi foka van, könnyűtől a komplikáltig. A város alaprajzainak szélén fehér és piros nyilakat látsz, ezek plusz információk a tornyok elhelyezésére vonatkozólag.
Első fázis:
A tornyokat a SUDOKU-ban ismert szabályokkal helyezzük el. Minden oszlopban és sorban különböző méretű toronynak kell állnia, azaz nem lehet két azonos méretű torony egy sorban és oszlopban. Egy tervnek nekivágva, először azokat a tornyokat tesszük le, amiknek már megvan a helye. Figyelned kell az alaprajz melletti fehér nyilakra is, amik egy-egy nézőpontot jelentenek. A bennük látható számok azt jelentik, hogy abból az irányból nézve hány tornyot láthatunk majd, ha felépült a város: a magasabb tornyok kitakarhatják az alacsonyabbakat.
Második fázis:
A tornyok elhelyezésénél nem számít, ha azonos méretűek kerülnek egymás mellé. A fehér nyilak az arab számokkal ezúttal is azt jelentik, hogy adott nézőpontból hány épület látszik. Két azonos méretű épület ugyanúgy eltakarja egymást, így a hátulsó nem látszik. A római számok a piros nyilakban azt jelzik, hogy hány azonos magasságú torony áll egy sorban vagy oszlopban. A római egyes azt jelenti, hogy nincs két azonos méretű torony egy vonalban.

A játék tartalma:
- 1 játéktábla
- 16 épület
- 50 feladvány kártya megoldással

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
8 – 120
Játékosok száma
1 – 1
Márkanév
Popular Playthings
Játék nyelve
magyar leírással
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
utopia_704103
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu