Smoothie memória és taktikai kártyajáték - Djeco

Raktárkészlet: VAN
Smoothie memória és taktikai kártyajáték - Djeco
Smoothie memória és taktikai kártyajáték - Djeco
Smoothie memória és taktikai kártyajáték - Djeco
Smoothie memória és taktikai kártyajáték - Djeco
Várható kiszállítás : 2022.01.25
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Frissítő gyümölcsös memóriajáték a Djeco-tól, a megszokott minőségben!

3 890 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 78 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Előkészületek: Tegyünk le az asztalra 10 db gyümölcs kártyát képes felükkel lefelé. Nem szabad, hogy lássuk a kártyákat. A 10 db kártyát két sorban egymás alatt helyezzük el (5db az egyik sorban, alatta szintén 5 db). A megmaradt kártyapaklit képes felével lefelé tegyük le. Ez lesz a húzó pakli. Most jöhetnek a "speciális recept" lapok. Jól látható helyen (minél közelebb az asztalon lévő 10 db kártyához) képes felükkel felfelé tegyük le a paklit. Mindig a legfelső kártya játszik a játékban. Minden játékosnak osszunk 5 db gyümölcs kártyát úgy, hogy senki ne lássa azokat. Vigyázzunk, hogy a szomszéd ne leselkedjen! A kártyákon különböző gyümölcsöket láthatnak. Van amelyiken egy, és van amelyiken kettő ugyanolyan gyümölcs látható, ennek a játék végén lesz jelentősége.
A játék célja: Minél több gyümölcsöt összegyűjteni!
A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd. Az asztalon lévő 10 db kártya közül tetszés szerint felfordít egyet. Ha van a kezében ugyanolyan gyümölcs kártya (1 vagy több), mint a felfordított, akkor megmutatja azt/azokat a többi játékosnak és ezzel megnyerte az asztalon lévőt és azt/azokat is amik a kezében voltak. Így sikerült egy sima smoothie-t készítenie. A megnyert kártyákat a játékosok maguk mellett gyűjtögetik. A játékos a gyümölcs kártya pakli tetejéről húz egy kártyát, megmutatja mindenkinek (memória) és képes felével lefelé visszateszi a megnyert kártya helyére.
Ha nincs a kezében ugyanolyan gyümölcs kártya, mint az asztalon felfordított:
1. A "speciális recept" kártyán szerepel a felfordított gyümölcs és a játékos kezében van egy olyan kártya, amelyiken a másik gyümölcs látható akkor készíthet egy super smoothie-t! A játékos ezzel megnyerte a felfordított kártyát az asztalról és a kezében lévő másik gyümölcsöt is. Amikor egy super smoothie-t sikerült készítenie egy játékosnak, azt a "speciális recept" kártyát tegyük félre a pakli tetejéről és az alatta lévő új recept kerül játékba. A pakliból pótoljuk a már leírtak szerint a megnyert kártyát.

2. A játékos dönthet, vagy visszafordítja a kártyát (amit már minden játékos látott és memorizált) és a következő játékos jön. Vagy felveszi az asztalról azt a felfordított kártyát és a kezében lévő kártyák közül választ egyet, megmutatja mindenkinek és képes felével lefelé visszateszi a felvett kártya helyére. A következő játékos jön.
A játék vége: A játék akkor ér véget, amikor az egyik játékos kezéből elfogynak a lapok. Ennek a játékosnak szólnia kell, és ezután a többi játékosnak még van egy játéklehetősége. Amikor újra arra a játékosra kerül a sor, akinek legelőször elfogytak a lapjai a játék véget ér. Mindenki számolja meg a játék során megnyert gyümölcseit. Ami a kezünkben maradt azt nem számoljuk! Ha egy kártyán 2 db gyümölcs látható, az 2 pontot ér.
Ki nyer? Akinek a legtöbb gyümölcse van a megnyert kártyáin, megnyeri a játékot!


A játék tartalma:
- 48 db gyümölcs kártya
- 8 speciális recept lapka

Adatok
Ajánlott korosztály
6 – 120
Játékosok száma
2 – 6
Márkanév
Djeco
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
15
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
smoothie_DJ05192
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu