Kiegészítőkkel bővíthető ALAPJÁTÉK!

2010-ben a Dixit az év játéka lett!

A Dixit egy asszociációs játék, ami nem szab határt a fantáziánknak! Minden játékos kap a kezébe hat darab nagyméretű kártyát, amin festmények találhatóak. A kezdőjátékos kiválaszt a kezében lévők közül egyet, majd kitalál hozzá egy mondatot, ami a képére jellemző, de mégsem túl nyilvánvaló. Ekkor mindenki más is választ egy képet a kezéből, amelyre illik a leírás, amit a kezdőjátékos mondott. Ezek után felfedjük a lapokat, persze megkeverve, ezután minden játékos szavazhat, hogy melyik kártya is volt az, amire a leírás illik.

Véleményünk szerint is az egyik legjobb társasjáték családok, baráti társaságok számára, de iskolák és más gyermekintézmények is gyakran választják készségfejlesztő és a kár terápiás célokra.

Főleg nagyobb csapatoknak ajánljuk, de a letölthető szabályváltozatokkal akár ketten is élvezetes lehet!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2021.11.18 16:48
 - Baba
Imádjuk ezt a társasjátékot. Igazán szórakoztató party játék. Barátokkal vagy családdal is szívesen játszunk. Már több kiegészítő is megvan hozzá, de még biztosan fogunk rendelni.
Előnyök: -
Hátrányok: -
1.
2021.08.26 13:07
 - Emese
Végre! Egy olyan játék, amit mindenki szeret a családban. A kisgyerektől kezdve a nagyszülőkig! Biztos fogok rendelni kiegészítőt is!
Előnyök: egyszerű játék, mindenki számára játszható és élvezhető
Hátrányok: -
argep.hu