Csákányaitokkal ássatok utat a tárna mélyén található aranyhoz! De vigyázzatok, mert közületek valaki (vagy valakik) nagyon nem szeretné, ha megtalálnátok a csillogó aranyrögöket. Hogy ki volt a szabotőr, arra csak a játék végén derül fény. A becsületes aranyásók minden megszerzett arany után értékes pontokat kapnak, míg a szabotőrök akkor gazdagodnak pontokkal, ha valamelyik akció sikertelenül ér véget, és mindenki üres kézzel távozik a bányából. Érdekes akciókártyákkal segíthetitek vagy hátráltathatjátok egymás ásását. Járjatok nyitott szemmel, ebben a játékban nem minden arany, ami fénylik!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2021.08.30 14:03
 - Nori
Szeretem játék! Nem kiszámítható. izgalmas az utolsó percig. És amikor azt hinném, hogy "oké, most már nem jöhet semmi meglepő" akkor újra ott van egy meglepetés. Olyanok vegyék meg, akik szeretik a mozgalmas játékokat, és nem sajnálják a másikat megszívatni.-ha úgy alakulna.
Előnyök: kicsi maga a játék, így bárhova magammal tudom vinni
Hátrányok: nincs
1.
2021.08.26 13:09
 - András
Egy csapatépítőre vettem meg, és a legjobb döntést hoztam ezzel a játékkal. Igazán kiderül ki mennyire szereti szívatni a másikat. Sokat nevettünk a játékok között! Köszönöm a gyors kiszállítást is!
Előnyök: -
Hátrányok: -
argep.hu