Zanimatch kártyajáték - Djeco

Raktárkészlet: VAN
Zanimatch kártyajáték - Djeco
Zanimatch kártyajáték - Djeco
Zanimatch kártyajáték - Djeco
Zanimatch kártyajáték - Djeco
Várható kiszállítás : 2021.10.28
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Állati gyors állatmemória a világ állataival. Több játékszabállyal, nehézségi szinttel játszható (a nehezebb játékban egy-egy lerakásnál a játékosoknak az állat pontos nevét hangosan ki is kell mondaniuk)

4 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 60 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék célja: Te légy az első, aki megszabadul a kártyáitól!

Játékszabály (1.): A legfiatalabb játékos kezd. A játék az óramutató járásával megegyezően folyik. Minden játékosnak 8 lapot kell kiosztani. A maradék lapokat lefordítva az asztal közepére kell tenni. A nagy gyűjtőkártyákat is helyezzük – lefordítva – a játéktér közepére. Az első játékos felfordítja a legfelső gyűjtőkártyát. Mindenki – őrült tempóban - végignézi a kezében tartott kiosztott lapokat és megpróbál egy állatot felfedezni, ami a gyűjtőkártyán és a saját lapjai között is szerepel. Aki a leggyorsabban megnevezi, és a gyűjtőkártyára rakja az azonos állatot ábrázoló lapját, az nyeri ezt a kört; megszabadult a kártyájától. Figyelem; csak az első jól válaszoló teheti le az azonos lapját! Ha valaki rosszul választott, visszaveszi a lerakott lapját és 2 büntetőkártyát is kell húznia a központi pakliból. A most kijátszott gyűjtőkártyát újból lefordítva és a gyűjtőkártya-pakli legaljára kell csúsztatni. Most a következő játékos emeli fel és fordítja meg a legfelül lévő gyűjtőkártyát. Gyorsan, gyorsan találj azonos állatot! A játék addig folytatódik, míg valamelyik játékos megszabadul a kezében lévő összes állatos kártyájától. Ezt a partit tehát ő nyerte!

Játékszabály (2.): Minden játékosnak 8 lapot kell kiosztani. A játékosok a kiosztott lapokat ezúttal NEM nézhetik meg! A gyűjtőkártyákat és az osztás után megmaradt kártyákat lefordítva az asztal közepére kell tenni. Az első játékos fordítson fel egy gyűjtőkártyát és kezdjen visszaszámolni: 5… 4… 3… 2… 1… fordít! Mindenkinek ennyi ideje volt arra, hogy a gyűjtőkártya állatait megjegyezze. Amikor már nem láthatóak a gyűjtőkártyán lévő állatok, mindenki megnézi a saját lapjait. Nos, van egyezés? A saját lapjukból kiválasztják a játékosok azokat, amelyek szerintük szerepeltek a gyűjtőkártyán is! Ha mindenki elkészült, jöhet az ellenőrzés: Újra fordítsuk állatos felével felfelé gyűjtőkártyát, és mindenki nézze meg, hogy jól emlékezett-e. Ha a kiválasztott lap(ok) egyeznek, azokat a játékos félre teheti (külön pakliba gyűjtsük, már nem kellenek ehhez a játszmához). Ha valaki olyan kártyát tett le, amelyen szereplő állat nem található meg a gyűjtőkártyán, úgy a hibásan lerakott lapot újból vissza kell vennie, és a központi pakliból még egy büntetőkártyát is kell húznia. Ebben a játékban a gyűjtőkártyák csak egyszer szerepelnek, ha már sorra kerültek, félre kell rakni őket. A játékot az nyeri, akinek elfogynak a kezében lévő kártyái, vagy az utolsó gyűjtőkártya után a legkevesebb kártyát birtokolja.

 

A játék tartalma:

- 12 nagy gyűjtőkártya

- 60 db állatkártya

- 1 indexkép, a játékban előforduló állatokat ismerteti

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
5 – 120
Játékosok száma
2 – 6
Márkanév
Djeco
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
10
Szállítási idő
1 munkanap
Méret
155 x 115 mm
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
zanimatch_DJ05153
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu