Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás

Raktárkészlet: NINCS
Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás

A Piszkos Fred egyszerre blöff- és stratégiai társasjáték, mindez Rejtő Jenői környezetben. A regényből jól ismert szereplők köszönnek vissza ebben a könnyed játékban, melynek során a kikötői kocsmákban és a három főszereplőnél (Fülig Jimmy-nél, Vadsuhancnál és magánál Piszkos Frednél) próbálunk minél nagyobb befolyást és támogatókat szerezni. Minden forduló elkerülhetetlenül egy Nagy balhéba torkollik, ahol ki-ki a kocsmákban megszerzett gengsztereit okosan felhasználva megpróbálja a lehető legtöbb pontot összegyűjteni.

Második kiadás átdolgozott szabályokkal, akár 10 fő részére is!

9 890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Piszkos Fred a kapitány játékot akár 10 játékos is játszhatja, minél többen játszunk, annál kiélezettebb a küzdelem, annál szórakoztatóbb. A játék öt menetből áll, menetenként három fázisból. Az első fázis minden menetben a bandatagok elhelyezése a táblán, ahol helyet szerezhetnek valamelyik kocsmában, vagy megpróbálhatják befolyásolni a három főszereplőt, ezzel tudnak bónuszpontokat szerezni a későbbiekben. Miután mindenki letette mind a 6 figuráját, elkezdődik a második fázis, a Verekedés. Ezen a ponton döntő, hogy ki hány bandataggal vette be magát a kocsmákba. Aki az adott kocsmában többségben van, megszerezheti magának az ott lévő két gengszter egyikét, döntetlen esetén van esélye egy játékosnak mindkét gengsztert magához vennie. Már ezekért a gengszterekért is jár jutalompont, de a nagy pontvadászat csak ezután jön. A harmadik fázis ugyanis a Nagy balhé, ahol a gengszterkártyák rákerülnek a táblára, a 0-tól 9-ig számozott mezőkre. Ha egy kártya az értékének megfelelő mezőre kerül, akkor azonnal értékelni kell, és minden kártyáért annyi pont jár, ahány lapból áll a sor, ahova beillesztjük. Kártyát mindig az tehet le, akinek a legkevesebb pontja van, így a játékosok esélyei kiegyenlítettek maradnak.
A letett kártyák kapcsolatban állhatnak a főszereplőkkel is, ezért bónuszpontokhoz juthatunk a velük kapcsolatban álló gengszterkártyákért, ha korábban befolyásoltuk Fülig Jimmy-t, Vadsuhancot vagy Piszkos Fredet.
Ez a menet zajlik le egymás után ötször, és aki az ismétlődő balhék során a legtöbb pontot szerzi, az nyeri a játékot!
Ez az alapjáték, de a szabályok további lehetőségeket nyújtanak a haladó játékosoknak. Ezek szerint a három főszereplő különleges tulajdonságokkal bír, de ezeket minden körben csak egyszer vehetjük igénybe. A további lehetőségek komoly taktikázásokra nyújtanak módot, így a játék ezáltal alkalmassá válik arra is, hogy ne csak a könnyed kihívások keresői találják meg számításukat vele.

 

A játék tartalma:

- 110 kártya

  - 40 gengszterkártya 1-10 értékben

  - 70 akciókártya, 10 játékosnak 7-7 darab fejenként

- 60 bandatag, 6-6 figura 10 színben

- 10 rangjelző, színenként egy kis kocka

- 1 játéktábla

- 1 játékszabály

 

Részletes leírást az alábbi linken találhatsz a játékszabályban. Jó szórakozást kívánunk!

 

 

Piszkos Fred játékszabály >> klikk ide

Hasonló termékek
Adatok
Ajánlott korosztály
8 – 120
Játékosok száma
2 – 10
Márkanév
Gémklub
Játék nyelve
magyar
Játékidő
45
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
751540
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu