Mysterium társasjáték - magyar kiadás

-10%
Raktárkészlet: VAN
Mysterium társasjáték - magyar kiadás
Mysterium társasjáték - magyar kiadás
Mysterium társasjáték - magyar kiadás
Mysterium társasjáték - magyar kiadás
Várható kiszállítás : 2021.10.26
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Egy újabb remek kooperatív társasjáték a Libellud kiadótól! Át meritek lépni a kísértetjárta Mysterium kastély küszöbét?
Ebben az aszimmetrikus játékban egy játékos a szellem szerepét ölti magára, míg mindenki más egy-egy médium bőrébe bújik. Mindannyian egy közös cél eléréséért küzdenek: fényt kell deríteni a kísértet halálát körülvevő különös körülményekre, és elérni, hogy a lelke végső nyugalomra lelhessen. A szellem nem tud beszélni, ezért látomásokat küld az összegyűlt médiumoknak, akik az éteri üzenetek megfelelő értelmezésével rekonstruálni tudják az eseményeket. Együttműködésre és ihletett találgatásra lesz szükség ahhoz, hogy feladatuk, a tettes személyének felfedése sikeresen megvalósulhasson. De kevés az idő! A csapatnak csak "hét óra" áll rendelkezésére ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek a szellemmel, és megfejtsék a több évtizedes rejtélyt.

13 990 Ft
Akció: 12 590 Ft
Kezdete: 2021.09.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Cikkek
Bemutató videó
Letölthető játékszabály
Részletek

A szellemet alakító játékos a játék alatt végig néma marad, csupán a látomáskártyák segítségével kommunikálhat a többiekkel. A médiumoknak (a többi játékos) rá kell jönniük, hogy mit akar nekik üzenni a szellem, és ki kell találniuk, hogy milyen karakterek voltak jelen a szellem halálakor, melyik helyszínen voltak, és épp mit csináltak. Majd a játék végén ki kell deríteni, hogy a felfedett karakterek közül ki követte el a gyilkosságot valójában, hogy a szellem lelke végső nyugalomra leljen. De vigyázat, az idő vészesen fogy. A médiumoknak csupán 7 óra (7 forduló) áll rendelkezésükre minderre. Nagyszerű asszociációs társasjáték, amelynek csak a képzelőerőnk és a szellem fantáziája szabhat határokat.

Lépjetek be, foglaljatok helyet, és hallgassatok a megérzéseitekre!

 

Díjak és jelölések:

2015 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation győztes
2015 Golden Geek Best Family Board Game jelölés
2015 Golden Geek Best Innovative Board Game jelölés
2015 Golden Geek Best Party Board Game jelölés

 

 

 

Termékajánló
Love Zseton
2 690 Ft
Adatok
Ajánlott korosztály
10 – 120
Játékosok száma
2 – 7
Márkanév
Libellud
Játék nyelve
magyar
Játékidő
40
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
7,54/10
Szállítási költség
1190
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,94/5
EAN
5999556750383
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
mysterium_035930
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 ) 3
2021.09.01 13:42
 - F. Balázs
Egy igazi agymozgató interaktív játék. A feladványok megfejtéséhez szükségünk is lesz minél több emberre. A képek amelyek alapján asszociálnunk kell a megfejtésre gyönyörűek, ám rendkívül groteszkek is, ez nehezíti a dolgot. Útközben véleményezhetjük társaink tippjeit, asszociációit is, ez csempész a játékba egy kis kompetitív jelleget is. Összességében egy kiváló interaktív játék, rendkívül nehéz feladványokkal, a feladványok, asszociációs rávezető kártyák adása, a feladó agyát is megdolgoztatják, akárcsak a nagyszerű Fedőnevek játékokban. Előnyök: - Hátrányok: -
2021.08.03 16:19
 - Malacko
Cluedos dixit, ahol össze kell dolgozni mindenkinek. Nagyon jó! Előnyök: - Hátrányok: -
2021.06.25 17:55
 - Levente
Dixit szerű képekkel kell információkat átadni egymásnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, az egész család nagyon élvezte. És különösen tetszett, hogy mindennek megvan a helye a dobozban. Végre egy társas, ahol nem csak behányva van minden a dobozba. Előnyök: - Hátrányok: -
Cikkek
Bemutató videó

Letölthető játékszabály

A magyar nyelvű játékszabály letölthető itt >>>>KLIKK

Webáruház készítés
argep.hu