Mini Nature kártyajáték - Djeco

Raktárkészlet: VAN
Mini Nature kártyajáték - Djeco
Várható kiszállítás : 2022.05.18
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Találd meg az egy helyen élő állatokat és gyűjtsd össze őket! Mókás családi kártyajáték, melyet a kicsik is könnyedén játszhatnak. A játékosoknak össze kell gyűjteniük a 4 azonos helyen élő állatot.

2 590 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 40 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék célja: minél több olyan "állatcsaládot" gyűjts össze, melyek azonos természeti környezetben élnek!
Játékszabály: egy-egy élőhelyen négy állat él (az azonos élőhelyen lakókat a kártyák alján le is rajzolták). A játék megkezdése előtt jól keverjétek meg a kártyákat. Minden játékos kapjon 5 lapot, melyet megnézhet, de vigyázzatok, hogy játékostársaik ne lássák lapjaidat! A többi lapot, képes felével lefelé helyezzétek az asztal közepére. A kezetekben lévő lapokat rendezzétek családok szerint. Ha van kész családotok, azaz a teljes 4 állatból álló közösség, mely azonos élőhelyet oszt meg - rakd le a "családot". A legfiatalabb játékos kezdje a játékot, a többiek az óramutató járásával megegyezően kerülnek sorra. A játék során a játékosok lapokat kérnek egymástól. Az első játékos bármely játékostól kérhet lapot (pl: nálad van a szavannán élő oroszlán?). Annak a játékosnak, aki lapot kér, legalább egy kártyával kell rendelkeznie, mely a kért állatcsaládhoz tartozik. Ha a kiválasztott játékos rendelkezik azzal a lappal, melyet kértek tőle, köteles azt odaadni játékostársának. Ameddig az 1-es játékos olyan lapokat kér, melyekkel a többiek rendelkeznek, addig folytathatja a kérdezést. Ha a soron lévő játékos olyan lapot kér játékostársától, aki azzal nem rendelkezik, akkor a kérdező játékos a központi pakliból húzhat egy lapot. Ilyenkor a kérdezés joga a következő játékosra száll, ő folytathatja a játékot. A játék során bármely játékos bármikor összegyűjti az egy adott élőhelyen előforduló 4 állatot, le kell raknia azokat maga elé. Ha a játék során egy játékosnak elfogynak a kártyái, úgy a lefordított kártyapakliból húzzon 5 db-ot (vagy amennyi még a pakliban van). A játék akkor ér véget, ha a lefordított kártyák elfogytak az asztalról. A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb állatcsaládot gyűjtötte.

A játék tartalma:

- 28 db állatokat ábrázoló kártyalap (7 állatcsalád - tanyasi állatok, erdei állatok, mezei állatok, tengeri állatok, dzsungel állatok, hegyvidéken élő állatok, állatok a szavannán)

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
4 – 7
Játékosok száma
2 – 4
Márkanév
Djeco
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
10
Szállítási idő
1 munkanap
Méret
120 x 85 mm
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
mini_nature_DJ05128
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcsobbat.hu