Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco

Raktárkészlet: VAN
Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco
Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco
Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco
Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco
Várható kiszállítás : 2022.05.24
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Bevezetés az igazi nagy társasok világába! A Djeco "little" társasjáték sorozatának tagja. Könnyen érthető nagyon szórakoztató társasjáték az izgő-mozgó kicsik számára.

6 190 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 124 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

Előkészületek: Illesszük össze a játéktábla részeit, melyek így egy ösvényt ábrázolnak. A játékosok válasszanak egy állatkát, és tegyék a tábla elejére (a sárga mező elé). A játék célja, hogy először juttassuk el az általunk mozgatott állatkát az ösvény végére.
A játék menete: A játék az óra járásának megfelelő irányában folyik. A legfiatalabb játékos dobjon a dobókockával. Az alábbi lehetőségek fordulhatnak elő:
- ha a dobókocka egy színes oldalán áll meg: a játékos helyezze a következő dobókocka által mutatott színre az állatfiguráját. (ha az adott szín már foglalt, akkor lépjen az első üres dobókocka által kijelölt színre)
- ha a dobókocka virágot mutat: a játékos a következő olyan üres mezőre léphet, amely azonos színű azzal, melyen most áll
- ha a dobókocka méhecskét mutat: sajnos a játékosnak az első olyan mezőre kell visszalépnie, mely azonos azzal a színnel, melyen most áll
Az lesz a győztes, aki először lép arra a mezőre, mely négy színből áll az ösvény végén. A győztes egy nyereménykorongot kaphat, és újra elkezdhetitek a játékot.
Példa 1: a játékos állatfigurája a sárga mezőn áll. A játékos dob a dobókockával, mely a méhecske jelzésen áll meg. Így a bábuját visszafelé kell mozgatnia a hozzá legközelebb eső üres sárga mezőre.
Példa 2: Ha a dobókocka méhecskét vagy virágot mutat, de a játékos nem tud a szabályoknak megfelelően lépni (mert még az ösvényen kívül van vagy, mert nem tud visszafelé mozogni, azaz nincs mögötte olyan színű mező, mint amilyenen most áll), akkor kimarad egy játékkörből.
Ki nyer? Aki először összegyűjt 3 nyereménykorongot, megnyeri a játékot.

 

A játék tartalma:

- 4 állatfigura (kutya, macska, boci, nyúl)

- 6 puzzle-részből álló játéktábla (1 puzzle-n 5 mező található)

- 15 számlálókorong

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
2,5 – 5
Játékosok száma
2 – 4
Márkanév
Djeco
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
10
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
750
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
little_circuit_DJ085503
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcsobbat.hu