Ligretto kártyajáték - zöld csomag

-12%
Raktárkészlet: VAN
Ligretto kártyajáték - zöld csomag
Ligretto kártyajáték - zöld csomag
Ligretto kártyajáték - zöld csomag
Ligretto kártyajáték - zöld csomag
Ligretto kártyajáték - zöld csomag
Ligretto kártyajáték - zöld csomag
Várható kiszállítás : 2021.10.28
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

A Ligretto egy pörgős kártyajáték, amely mindenki számára jó szórakozást jelent!
A játék célja, hogy minél több azonos színű lapot játssz az asztalra 1-10-ig, és te légy az első, aki az összes Ligretto lapját felhasználja.
Egy Ligretto csomaggal 2-4 játékos tud játszani, amennyiben a kék és a piros csomagod is megvan, 8 vagy akár 12 főre bővíheted a játékosok számát.
A játék teljesen nyelvfüggetlen, nem szükséges idegen nyelvtudás, de a dobozban találsz magyar nyelvű játékszabályt.

3 490 Ft
Akció: 3 070 Ft
Kezdete: 2020.11.30   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék menete:

Egy játékos bekiáltja, "LIGRETTO", hogy megkezdődjön a játék. Akinek van 1-es lapja, gyorsan beteszi középre. Minden játékos egyidejűleg megpróbál lapokat kijátszani a kupacából vagy a kezéből. A kijátszandó lapokat a Ligretto kupacból, a sorokból vagy a kezéből választhatja. Ha egy játékosnak nincs "1"-es lap a Ligretto kupacban és a sorokban, találhat még a kezében. Hogy megtalálja, gyorsan 3 lapot képpel felfelé leszámol, úgy hogy a legfelső lap látható csak! Még mindig nem 1-es? Újra három lapot számolj le, ellenőrizd a legfelsőt!  Amint előkerül egy „1”-es (mindegy melyik kupacból, melyik játékosnak), azt be kell dobni középre (akkor is, ha már van "1"-es kijátszva). Ezután minden játékos megpróbálja „lefedni” ezt az „1”-est (vagy bármelyik másik egyest, ami középre lett dobva) a sorban következő számmal, ugyanazzal a színnel – és így folyamatosan növelni kell a kijátszott lap értékét, amíg 10-ig nem növekszik fel a sorozat.
MINDEN játékos játszhat ki középre lapokat, amelynek az értéke pont a kint lévő lapnál egyel nagyobb, és a színe megegyezik. .
A legjobb a LIGRETTO kupacból elhasználni a lapokat, mert ha az valakinek elfogyott, akkor a játéknak vége. Ezt hangos "LIGRETTO ÁLLJ!" kiáltással kell jelezni!
Bonyolultnak hangzik? Pedig egyszerű! A legfontosabb dolog, hogy gyorsabb légy, mint a többi játékos. Jó szórakozást a Ligrettohoz! Győzzön a jobb játékos!

 

A doboz tartalma:

- 160 kártya, 4 készletben 40-40 kártya, mindegyik egyedi mintázattal a hátlapon (körök, piramisok, négyzetek, kristályok)

- 1 szabálykönyv

 

A Ligretto kártya felnőtt változatából 3 féle létezik (zöld, kék és piros). Egy dobozban 160 kártya van és 2, 3 vagy 4 játékos tud vele játszani. A játékosok számát lehet növelni további, - más színű - doboz kártya bevonásával, tehát pl. ha a zöld doboz mellé veszünk egy kéket vagy pirosat, akkor akár 8 játékos játszhat, ha a zöld mellé kéket és pirosat is veszünk, akkor 12-re lehet növelni a játékban résztvevők számát.

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
8 – 120
Játékosok száma
2 – 12
Márkanév
Schmidt Spiele
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
10
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
012076
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu