Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe

Raktárkészlet: NINCS
Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe

Mágnesekkel teletűzdelt pályán kell lavírozni a kis figurákkal úgy, hogy ne ejtsék el az éppen cipelt színes golyót, és el tudják azt vinni a megfelelő sarokban lévő varázsüstbe. A Kleine Zauberlehrlinge társasjáték főszereplői varázsló tanoncok, akiknek az a feladata, hogy a laboratóriumban varázsitalt kotyvasszaank a négyféle összetevőből. Dolgukat nehezítik a padló alatt rejtőző buktatók, amik miatt könnyen elejthetik útközben a bájital hozzávalóit. Mindenki a saját üstjében kevergeti a bájitalát, és aki először végez, és még a tüzet is meggyújtja, az nyer.

9 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A kis varázslótanoncok Bumm és Puff! Színes füstfelhő száll fel a mágikus üstből. Meleg nap van a régi varázskonyhában, ahol a kis varázslótanoncok épp a bájitalok elkészítésének művészetét tanulják. Ehhez rengeteg különböző alapanyagot kell az üstökbe tenniük.
Csak óvatosan! Meg ne botolj! Amint az összes alapanyag a helyére került, már csak meg kell gyújtani a tüzet. De vajon ez tényleg ilyen egyszerű? Varangyláb és javas átok, kis tanoncok, mi vár rátok?


Előkészületek:
1. tegyétek a dobozt az asztal közepére, és rázzátok meg jó alaposan.
2. tegyétek a tűzhelyet a tábla közepére, és kerüljön fel rá a tűzgolyó.
3. minden játékos vegyen magához egy varázspálcát és válasszon egy varázstanoncot. A választott figurákat tegyétek a doboz megfelelő oldalához.
4. minden játékos vegyen el egy bájital alapanyagot minden színből, és tegye azt a helyére a figurája mellett.


A játék alapjai és célja:
Amikor rájuk kerül a sor, az egyes varázslótanoncok megpróbálják az alapanyagokat az üstökbe dobálni anélkül, hogy az odavezető úton megbotlanának. Amint minden alapanyag a helyére került, a játékosok megpróbálhatják meggyújtani a tüzet a tűzgolyóval. A cél az, hogy elsőként gyújtsuk be a tábla közepén álló tűzhelyet.


A játék menete:
A játék körökre oszlik. Amelyik játékos legutóbb látott pókot, az kezd.

A körödben:
1. tedd a varázslótanoncodat a kezdőhelyre
2. tedd az egyik alapanyagot a tanoncod tálkájába. Figyelem: ha valamelyik játékos már mind a négy alapanyagát a helyére tette, akkor a többiek már egyszerre két alapanyagot cipelhetnek.
3. ezután próbáld az alapanyagot a színének megfelelő üstbe pottyantani úgy, hogy a figurát a varázspálcával óvatosan az üst felé terelgeted. Ha két alapanyag van a tálkádban, akkor bármelyik üstjébe beteheted mindkettőt.
4. amint a varázslótanonc az üst előtt álló mágikus kőhöz ér, az alapanyagot automatikusan az üst felé dobja.

Az alapanyag a megfelelő üstbe került? Szép munka! Remek bájital lesz belőle. Most már leveheted a figurádat a tábláról, kezdődik a következő játékos köre.

Hoppá! Elvétetted az üstöt, vagy útközben elejtetted az alapanyagot? Vége a körödnek. Tedd vissza a hozzávalót a helyére a kiindulópont mellé, és vedd le a figurádat a tábláról. Először felfelé emeld a figurát, és csak utána húzd magad felé! Jöhet a következő játékos köre.

Jótanács: a nyolc, csillaggal jelölt mágikus kő mellett a padló alatt még négy buktató rejtőzik. Figyeld meg, hol vannak, így legközelebb talán el tudod majd kerülni őket!


A játék vége és a nyertes:
Amint az utolsó hozzávalód is a megfelelő üstbe került, következő körödben megpróbálhatod meggyújtani a tüzet. Helyezd a figurádat a kiinduló pontra, és a tűzgolyót tedd a tálkájába. A varázspálcával told a kis tanoncot egyenesen a tűzhely felé, de óvatosan! Amint a figura a csillaggal jelölt mágikus kőhöz ér, azonnal eldobja a tűzgolyót.

Nem sikerült meggyújtani a tüzet?
Tegyétek vissza a tűzgolyót a helyére a tűzhely fölé. Vedd le a figurádat a tábláról; kezdődik a következő játékos köre.
A tűz felgyulladt!
Gratulálunk, megcsináltad! Te vagy a bájitalok mestere, és ezzel megnyerted a játékot!

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
5 – 10
Játékosok száma
2 – 4
Márkanév
Drei Magier Spiele
Játék nyelve
német, magyar leírással
Játékidő
10
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
408589
A vásárlás után járó pontok
140 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu