Játszva megismerjük - A formákat társasjáték

Raktárkészlet: NINCS
Játszva megismerjük - A formákat társasjáték
Játszva megismerjük - A formákat társasjáték
Játszva megismerjük - A formákat társasjáték
Játszva megismerjük - A formákat társasjáték

A dobozban található puzzle korongok mindegyike 6 részből áll. A középső főelemen található az a geometriai forma, ami meghatározza a hozzáilleszthető többi öt kártyát. Ezek a gyerekek által ismert és sokszor látott eszközök, motívumok és tárgyak. A kör motívumhoz tartozik például a kerék és a falióra, a téglalaphoz a boríték és a könyv, a háromszöghöz a sátor és a papírcsákó. A keretek színe határozza meg azt, hogy a kártyákat hogyan illesztjük a főelemhez, így a gyermekek ezzel a játékkal nem csak a formák egyeztetését, hanem a színek azonosítását is gyakorolják.

2 350 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 30 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék menete:
Minden játékos kap egy geometriai formát ábrázoló elemet. A legfiatalabb játékos kezd. Dob a színkockával, majd az asztalon található kártyák közül kikeresi és a helyére illeszti azt, amelyen a motívum formája megegyezik a nála lévő geometriai formával, illetve a keret színe a dobott színnel. Például ha nála a téglalap kártyája van, és zöld színt dobott, akkor a zöld keretű és téglalap alakú csokoládét ábrázoló elemet kell a megfelelő helyre tennie. Ezután a következő játékoson a sor. Aki csillagot dob, tetszés szerint választhat színt, de természetesen csak a megfelelő formát ábrázoló elemet rakhatja a játéklapjához. Ha valaki olyan színt dob, amelyet már beillesztett, a következő játékoson a sor. Az nyer, akinek először sikerül mind az öt hiányzó elemet kiválasztani és ezekkel a korongot kiegészíteni.

A játék egyszerű puzzleként is játszható, így kiválóan alkalmas a szín-forma egyeztetés elsajátítására és begyakorlására. A játékosnak dobókocka nélkül kell kikeresnie és összeállítania a főelemhez tartozó kártyákat. Ebben a változatban a játék nehézségi foka attól függ, hogy egyszerre hány motívummal játszunk.

 

A játék tartalma:

- 6 db 6 elemes puzzlekorong

- 1 színes dobókocka

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
3 – 6
Játékosok száma
1 – 6
Márkanév
Keller&Mayer
Játék nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
formakat_712109
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu