Élve fogd el retro társasjáték

Raktárkészlet: NINCS
Élve fogd el retro társasjáték
Élve fogd el retro társasjáték
Élve fogd el retro társasjáték
Élve fogd el retro társasjáték

Retro társasjáték 1975-ből, eredeti rajzokkal! A játékban legfeljebb nyolcan vehetnek részt, de ennél kevesebben is játszhatják. Minden játékos választ egy indulópontot és egy játékfigurát. A játék lényege az, hogy a vadászok állatokat gyűjtenek, amelyeket az állatkert megvásárol tőlük. Az a játékos a nyertes, akinek a legnagyobb értékű kártyákat sikerül összegyűjtenie.

4 590 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

1. A vadászok a terepen a - sakkjátékból ismert - lóugrás szabályai szerint mozoghatnak. Tehát az indulópontjukból kiindulva tetszés szerinti irányba előre két mezőt és oldalra egy mezőt léphetnek egy-egy lépés alkalmával.
2. Olyan mezőre, amelynek piros a szegélye, nem léphetnek, mert ott közlekedési akadály állja útjukat. (erdőtűz, jégzajlás, számum, csapda, bozót, vad törzsek, sziklatorlasz, szakadék)
3. Az indulópontokra a játék folyamán rálépni nem szabad.
4. Olyan mezőre sem léphet a játékos, amelyen már egy másik vadász áll. Egymást kiütni tilos!
5. Ha olyan mezőre lép a vadász, amely valamilyen vadállatot ábrázol, elfogja, vagyis a kártyák közül kikeresi magának a hasonló ábrát. A kártyán látható az állat neve és az állatkert által térítendő "vételár".
6. Ha olyan mezőt érint valaki, amelynek a kártyája már másnál van, az azt jelenti, hogy az állatot nem tudta megszerezni, kártyát tehát nem kaphat.
7. Az a vadász, aki olyan helyzetbe kerül (vagy ellenfelei olyan helyzetbe hozzák), hogy nem tud ellépni, a helyén marad.
8. A játéknak akkor van vége, ha az összes kártya a játékosok kezébe került.
9. A játékot többször is meg lehet ismételni, és ha minden játék eredményét összesítik a játékosok, megállapítható az "összetett" győztes.

A játék tartalma:

- 1 játékmező

- 1 játékszabály

- 8 játékfigura

- 80 kártyalap

Adatok
Ajánlott korosztály
5 – 120
Játékosok száma
2 – 8
Márkanév
Négy International
Játék nyelve
magyar
Játékidő
30
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
elve_fogd_el_281500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu