City Skyline társasjáték

Raktárkészlet: NINCS
City Skyline társasjáték
City Skyline társasjáték
City Skyline társasjáték
City Skyline társasjáték

A Logicus családhoz tartozó City Skyline a gondolkodtatás mellett a térlátást, térérzékelést is kiválóan fejleszti. Reiner Knizia egyszemélyes, háromdimenziós logikai játékában egy-egy városrészletet kell felépíteni, a feladványokban megadott, első ránézésre talán nem is annyira egyértelmű információk alapján, 56 fokozatosan nehezedő kihíváson keresztül.

4 940 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 80 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Előkészületek: Válassz egy feladványt, és készítsd elő a parkokat, valamint építsd össze a feladványhoz szükséges felhőkarcolókat.
A játéktábla öt vízszintes sorra és hat függőleges oszlopra van felosztva. Néhányuk végén, egy-egy kék nyílban látható szám megmutatja, hogy a nyíl irányába nézve, mennyi felhőkarcoló látható az utcában összesen.Vigyázat, a magasabb épületek eltakarják az alacsonyabbakat, és természetesen a parkokat is. A feladványok egy része eleve tartalmaz parko(ka)t, ezeket helyezzük el a játéktábla megfelelő pontjaira. A parkokban található szám azt mutatja meg, hogy arról a pontról nézve, – minden függőleges és vízszintes irányban – összesen mennyi felhőkarcoló látszik.
A szabály: Egy sor, vagy egy oszlop sem tartalmazhat két ugyanolyan magas épületet, leszámítva a parkokat, amikből tetszőleges számú lehet egy utcában.
A feladat: Helyezd el a játéktáblán az épületeket úgy, hogy közben az összes feltétel teljesüljön! Minden feladatnak csak egy helyes megoldása létezik.

Adatok
Ajánlott korosztály
5 – 120
Játékosok száma
1 – 1
Márkanév
Huch & Friends
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
10
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
877031
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu