Bogyó és Babóca Szülinapi meglepetés kooperatív társasjáték

Raktárkészlet: NINCS
Bogyó és Babóca Szülinapi meglepetés kooperatív társasjáték

Baltazárnak szülinapja van. Az erdő kis lakói: Bogyó, Babóca, Gömbi és Pihe meglepetést készítenek neki. Igen ám, csak ehhez előbb kell a sárga csíkos házikóhoz érniük, mint az ünnepeltnek. Vajon ki ér oda hamarabb?

Ebben a fordulatos társasjátékban nem egymással versengenek a játékosok. Együtt próbálják megelőzni Baltazárt, a méhecskét, hogy a meglepetéssel örömet okozzanak neki. Nincs nyertes és vesztes - csak izgalom és vidám szórakozás.

Tartalom: 1 játéktábla, 5 színes fakorong a szereplők képével, 15 akciókorong, 1 dobókocka, 1 színdobókocka

5 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék a magyar társasjátékok közül elsőként kooperatív játékszabályon alapul. A játékosok nem egymás ellen játszanak, hanem egy csapatként, közösen haladnak a cél felé. Ha veszítenek, közös a vereség, ha győznek, közös a győzelem.

A játékhoz tartozó történet szerint a kis barátok (Bogyó, Babóca, Gömbi és Pihe) titokban Baltazár születésnapjára készülnek. Meglepetés-zsúrt terveznek, a cél, hogy hamarabb érjenek a kiinduló ponttól Baltazár házához, mint a méhecske. Ha a méhecske ér előbb a célba, akkor a meglepetés lelepleződik, így a játszmát a játékosok elvesztették. Ahhoz, hogy a játékosok megnyerjék a játszmát, mind a négy figurának hamarabb kell beérni a célba, mint Baltazárnak, hiszen csak így tudják meglepetés-zsúrral köszönteni. Nem csak a célba érkezés a fontos: az út során is vigyázni kell, hogy a terv titokban maradjon. Ezért a négy játékos a bokrok között is haladhat, míg Baltazár csak az úton, és vigyázniuk kell, nehogy összetalálkozzanak a méhecskével az útkereszteződésekben. 

A dobás legfontosabb szabálya: a soron következő játékos egyszerre két kockával dob. Annyit lép, ahányat dobott, azzal a játékossal, akinek a színét kidobta. Miután lépett az adott figurával, utána lépni kell Baltazárral is, de mindig eggyel kevesebbet, mint a dobott szám. Tehát a soron következő játékos mindig két figurát helyez előrébb a táblán: először, akinek a színét a színkockával kidobta, annyit lép vele, amennyit a számkocka mutat, utána pedig Baltazárral, eggyel kevesebbet. Ha egyest dobunk, Baltazár nem lép előre.

 

Bogyó és Babóca Szülinapi meglepetés játékszabály >> klikk ide

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
4 – 120
Játékosok száma
2 – 4
Márkanév
Keller&Mayer
Játék nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090 Ft
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
713137
A vásárlás után járó pontok
60 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu