Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco

Raktárkészlet: VAN
Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco
Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco
Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco
Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco
Várható kiszállítás : 2022.01.20
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Mi sem lehet hátborzongatóbb Halloween éjszakáján, mint sötétben csontvázakat összerakni. Nagyon szórakoztató különleges kártyajáték, szinte nélkülözhetetlen kelléke egy "ottalvós"" bulinak. A lapok világítanak a sötétben.

4 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 60 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék célja: Legyél te a legügyesebb antropológus, akinek sikerül 2 ép csontvázat, vagy egy törött csontokból álló csontvázat elsőként összerakni! Egy csontváz áll: 1 db koponya, 1 db test, 2 kar és 2 láb (jobb-bal)
Játékszabály: Osszatok minden játékosnak 6 lapot. A többit tegyétek középre egy pakliba. A játékkör az óramutató járásának megfelelő irányban kezdődik, legyen a legfiatalabb közületek az első. Az első játékos a többiek közül bárkitől kérhet lapot: megkéri játékostársát, hogy adjon neki egy kart (lábat, testet, koponyát) – éppen mire szüksége van ahhoz, hogy két teljes vagy egy törött csontokból álló csontvázat létrehozzon. (azt, hogy ép, vagy törött csontra van-e szüksége, tilos elmondani!) Ha a megszólított játékosnál van a kért kártyalap, úgy köteles azt odaadni.
- ha a kapott kártyalap nem törött csontot ábrázol, úgy a játékos tovább folytathatja a rablást (akár a már megszólított játékostársától kérhet új lapot, vagy új játékost választhat)
- ha a kapott kártya törött csontot ábrázol, akkor nincs több rablás, a következő játékos jön.
- Ha nincs a kért testrészt ábrázoló lap a kiválasztott játékosnál, úgy a kérőnek a központi pakliból kell húznia. Ha a húzott kártyalap pont azt ábrázolja, amit keresett, akkor tovább rabolhat. Ha más testrészt ábrázol, meg kell tartania a kártyát és továbbszáll a rablás joga.
Joker: A joker bármilyen testrészt helyettesíthet (töröttet és épet). Természetesen JOKER kártyát nem rabolhatsz az ellenfeledtől. Ha valakinek összegyűlt egy teljes csontvázhoz elég „alkatrésze”, azt leteszi maga elé (ebből már rabolni nem lehet!)
Ki nyer? Akinek sikerül 2 ép, vagy egy törött csontokból álló csontvázat elsőként összerakni.
MOST JÖN A JAVA! Ha nem vagy félős, sötétíts be, vagy várd meg a játékkal az éjszakát! (a sötétben való játék előtt tedd erős fénybe a kártyalapokat – pl. lámpa alá – hogy a különleges foszforeszkáló anyag fénnyel feltöltődjön).
A nagy kártyalap, amit a dobozban találsz alkalmas arra, hogy „feltöltés” után erre helyezd az osztás után kimaradt lapokat lefordítva, így majd nem kell keresgélnetek húzásnál a sötétben.

 

A játék tartalma:

- 30 db ép csontot ábrázoló kártya

- 12 db törött csontot ábrázoló kártya

- 2 db joker kártya

 

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
6 – 120
Játékosok száma
2 – 4
Márkanév
Djeco
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
15
Szállítási idő
1 munkanap
Méret
155 x 115 mm
Szállítási költség
1190
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
bogoss_DJ05160
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu